DJOTIŠ - ZAČETNI TEČAJ 1. STOPNJA

NAMEN
 
Začetni tečaj 1. stopnje je namenjen vsem vam, ki želite bolje razumeti sebe, vašo karmo, vaše potenciale in danosti, z namenom, da postanete bolj izpolnjeni, modrejši in uspešnejši v vašem življenju.
 

Tečaj je zamišljen na način, da boste med vikend delavnico (petek popoldne, sobota in nedelja) spoznali ključne elemente djotiš astrologije ter naredili prve korake v razumevanju in tolmačenju natalne karte.

Spoznali boste:

➧ osnovne razlike med djotišem in zahodno astrologijo
➧ naravo in pomene 9-ih planetov, njihove specifičnosti, njihova medsebojna razmerja, točke moči in šibkosti
➧ naravo in pomene 12 hiš ter njihove posebne značilnosti
➧ naravo in pomene 12 znamenj
➧ karmična planetarna obdobja
➧ ključne planetarne kombinacije
➧ osnovna načela razumevanja in interpretacije astrološke karte
➧ in še marsikakšno zanimivost

Na tečaju boste dobili odličen račualniški program, ki ga boste lahko uporabljali za astrološke analize!

Predznanje astrologije za udeležbo na tečaju ni potrebno. Priporočamo, da s seboj prinesete prenosni računalnik, na katerega vam bomo namestili djotiš aplikacijo.

POTEK TEČAJA

Tečaj se bo začel v petek popoldan ob 18h, nadaljeval v soboto od 10h -13h ter 14h -16h in v nedeljo od 10h-13h ter 14h – 16h.

Termini:

April: 17. – 20.

Maj: 15. – 17.

Junij: 19. – 21.

Vpis je možen do zapolnitve prostih mest.

Tečaj bo predvidoma potekal v Ljubljani. V kolikor je za tečaj dovolj prijav iz določene regije (vsaj 5), lahko tečaj izvedem tudi v vaši bližini. O natančni lokaciji, boste pravočasno obveščeni.

CENA IN PRIJAVA

Cena vikend delavnice je 290,00 EUR, vključuje gradivo in namestitev djotiš programa na vaš računalnik. Zadnji rok prijave je 7 dni pred začetkom posamezne vikend delavnice.

Pridržujemo si pravico do prilagajanja in spremembe terminov.

PRIJAVE

Več informacij lahko dobite na tel. št. 064 181 004. Prijavite se lahko na info@djotiš.si.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE


DJOTIŠ - TRAJNO IZOBRAŽEVANJE ZA TISTE, KI ŽE POZNATE OSNOVE ALI ŠE KAJ VEČ

KAJ?

Djotiš je najbolj kompleksna veda, saj s posebnim jezikom gibanja in medsebojnih razmerij grah (planetov) opisuje vse različne dimenzije življenja in stvarstva. Grahe so hkrati priče in znanilci karme. Vsak trenutek v sebi skriva potencialno usodo osebe ali situacije. Ta usoda pa je strnjena in dokumentirana v natančno okno tega trenutka, ki razodeva preteklost, sedanjost in potencialno prihodnost vsakega med nami. Če dobro pomislite, je to pravzaprav neverjetno! A še kako resnično. Razumevanje kozmičnega jezika grah nam pomaga osmisliti življenje in nam da fascinanten uvid v razumevanje usode.

Djotiš združuje obilico informacij, tehnik, pristopov in seveda skrivnosti, v katere je težko prodreti brez pravega razumevanja življenjskega okvirja, ki je bil svoj čas dostopen samo in zgolj v tradicionalnem indijskem okolju. Djotiš so razumeli, tolmačili in poučevali samo brahmane. Na pravi način razumeti življenje, karmo, dharmo, vesolje, čas itd. v vseh njihovih razsežnostih je bil sestavni del brahmanske izobrazbe. Iskreni in radovedni brahmane niso preskočili ničesar. Le tako so lahko zares razumeli djotiš.

Vendar se brahmane nikoli niso učili samo djotiša. Takšna ideja sploh ni obstajala. Idejo, da se lahko djotiša učiš tako, da preskočiš 99% vseh ostalih znanj, ki jih je potrebno razumeti, da bi razumel djotiš, so si predvsem zaradi komercializacije djotiša v zadnjih nekaj desetletjih izmislili ljudje na zahodu in s tem na nek način oskrunili djotiš tradicijo. Posledica tega je pomanjkanje globine in širine v razumevanju integracije djotiša in vseh drugih sorodnih aspektov vedske kulture v življenje sodobnega človeka.

Izzivi djotišijev so večji kot kdajkoli. Zato sem se odločil organizirati izobraževanja, na katerem vas bom seznanjal in spoznaval s temami in podrobnostmi, ki so ključnega pomena za tolmačenje djotiša. Pridobili boste veliko znanja o djotišu ter širino in globino razumevanja karmičnih zakonitosti.

KAKO?

Izobraževanje ne zajema samo djotiš tehnik, temveč tudi informacije in modrosti o pravilnem razumevanju dharme, karme, časa, narave vesolja in posameznika, duhovne psihologije in še marsičesa. Brez vseh teh znanj ni mogoče zares razumeti djotiša. Djotiš je upaveda, oziroma podveda, in je kot tak del veliko večjega korpusa znanja, ki ga “analizira in osvetljuje”.

Za bolje razumevanje djotiša se boste na podlagi knjig, ki so jih pisali veliki rišiji in njihovi nasledniki, bolje spoznali s:

RAZLIČNIMI SMERMI IN VIDIKI DJOTIŠA

KOZMIČNO HIEARARHIJO

ČASOVNIMI CIKLI

BRAHMANSKIM ZNANJEM, KULTURO IN VEŠČINAMI

DHARMIČNIMI VIDIKI RAZLIČNIH LJUDI IN SITUACIJ

PODROBNOSTMI DELOVANJA ZAKONOV KARME

NARAVI ATME IN NJENE UJETOSTI V SVET KARME

in še s številnimi kompatibilnimi znanji.

 Spoznali boste knjige, ki so jih pisali rišiji (vedski modreci) in dobili poglobljen uvid v razumevanje karme.

 KDAJ?

Izobraževanje in vaje bodo potekale vsak četrtek ob 18h – 20.30 v Ljubljani. Predavanja in delavnice bodo prilagojene skupini prijavljenih in niso časovno omejena na module, cikle ipd.

ZAČETEK IZOBRAŽEVANJA – 12.03.2020.

KDO?

Predavanja in vaje bom z občasnimi gosti vodil Mišo Tošič, djotiši, predavatelj, pisatelj, svetovalec. Kot eden prvih Slovencev sem dobil priložnost biti posvečen v starodavni in tradicionalni brahmanski red, ki sega nazaj vse do Šri Vjasadeva, Parašarovega sina. Več let sem preživel v tradicionalnih vedskih ašramih. Djotiš preučujem in poučujem že več kot 20 let. Tehnik djotiša sem učil od različnih učiteljev v Indiji in na Zahodu. Zadnjih nekaj let sem se v južnoindijski Kerali učil prašna tehnik.

CENA

Predavanj se lahko udeležujejo samo člani, ki so poravnali letno članarino. Cena je razdeljena na 2 dela. Prvi del je letna članarina, ki znaša 360 EUR in jo je možno poravnati v 12 obrokih po 30 EUR. Drugi del je cena udeležbe na tedenskih predavanjih in delavnicah, ki znaša 100 EUR/mesec.

Dobili boste odličen brezplačen software, ki ga bomo uporabljali za učenje in analize.

PRIJAVE

Več informacij lahko dobite na tel. št. 064 181 004 (Mišo). Prijavite se lahko na info@djotiš.si.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

TRADICIONALNO UČENJE DJOTIŠA

PRIJAVNICA

na ZAČETNI TEČAJ

Vnesite podatke in v kratkem  se vam javim.

  Želite izobraževanje plačati preko organizacij, društva ali podjetja?

  Prosim navedite podatke za predračun.

  Pokličete lahko na

  064 181 004

  TRADICIONALNO UČENJE DJOTIŠA

  PRIJAVNICA

  na TRAJNO IZOBRAŽEVANJE

  Vnesite podatke in v kratkem  se vam javim.

   Želite izobraževanje plačati preko organizacij, društva ali podjetja?
   Prosim navedite podatke za predračun.

   Pokličete lahko na

   064 181 004

   PRIJAVNICA

   Vnesite svoje podatke in v kratkem se vam javim.

   Pokličete lahko na

   064 181 004