Življenje je potovanje – vsi smo potniki

življenje je ŠOLA – učenci smo vsi

MOJA POT

Ime mi je Mišo Tošič. Ker je vse v vesolju ves čas v gibanju in je sprememba edina stalnica, sem se pred skoraj tridesetimi leti odločil, da želim razumevanju sebe in skrivnosti vesolja posvetiti svoje življenje. Postal sem učenec življenja in se še vedno učim.
 

Od tedaj se je zgodilo toliko stvari, preveč, da bi jih vse opisal. Z djotišem sem se prvič srečal na začetku devetdesetih na moji poti po Indiji. Djotiš me je močno pritegnil in želel sem razumeti več. Kmalu sem ugotovil, da branje knjig o djotišu preprosto ni dovolj, da bi lahko razumel skrivnosti djotiša. Zato sem se učil od tradicionalnih mojstrov djotiša, tako v Indiji kot drugod. Raziskoval sem in poučeval. Potoval sem v daljne kraje ter iskal redke varuhe svetih tradicij, od katerih sem se naučil tudi tistih znanj, ki niso zapisana v knjigah.

Življenje ni navadno potovanje, ki vselej preseneča. Z namenom. Posameznikom in podjetjem sem pomagal premostiti male, srednje in velike težave. Tako sem dobil veliko izkušenj. Ljudem svetujem pri iskanju njihove poti, ki jim jo je namenilo vesolje. To je vedno najboljša pot.

Z veseljem se spoznam z vami.

Lahko me kličete Mišo.